یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

اولین تحرکات رژیم صهیونیستی برای اخلال در روند آتش‌بس

اولین تحرکات رژیم صهیونیستی برای اخلال در روند آتش‌بس محافل رسانه‌ای و امنیتی رژیم صهیونیستی با اعتراف به شکست در تحقق اهداف خود، نخستین تلاش‌ها برای فشار بر واشنگتن و تخریب مسیر آتش‌بس و تلاش های دیپلماتیک برای پایان جنگ را آغاز کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 08
کد خبر: ۳۰۵۳۵۰

به گزارش راهبردمعاصر، رون بن‌یَشای، تحلیلگر ارشد روزنامه «یدیعوت آحارنوت»، در نخستین واکنش رسانه‌ای رژیم صهیونیستی به اعلام آتش‌بس از سوی رئیس‌جمهور آمریکا، با اذعان به شکست اسرائیل در جنگ اخیر و ناکامی این رژیم در دستیابی به اهداف از پیش تعیین‌شده، نوشت که تل‌آویو نه‌تنها نتوانسته «نظام سیاسی ایران را تغییر دهد»، بلکه در هیچ‌یک از اهداف اعلامی خود نیز موفق نبوده است.

او تأکید کرد که اسرائیل اکنون در موقعیتی قرار گرفته که باید نگران پیامدهای روند دیپلماتیک باشد؛ روندی که قرار است با میانجیگری پاکستان طی هفته آینده آغاز شود.

بن‌یشای در ادامه تحلیل خود با اشاره به نگرانی‌های جدی تل‌آویو نسبت به آغاز مذاکرات ایران و آمریکا، نوشت که اسرائیل باید هرچه سریع‌تر ترامپ را تحت فشار قرار دهد تا مواضع این رژیم را در روند گفت‌وگوها لحاظ کند.

او با تأکید بر نگرانی اسرائیل نسبت به تحولات آینده، افزود که یکی از دغدغه‌های اصلی تل‌آویو این است که چگونه می‌توان رئیس‌جمهور آمریکا را متقاعد کرد که در لغو تحریم‌های ایران عجله نکند و از بازگرداندن دارایی‌های مسدودشده تهران خودداری کند.

این تحلیلگر صهیونیست در راستای تلاش برای تخریب مسیر آتش بس هشدار داد که هرگونه کاهش فشار اقتصادی بر ایران می‌تواند به آرام شدن فضای داخلی رژیم صهیونیستی کمک کند؛ فضایی که نشان می‌دهد اسرائیل در واکنش به عقب‌نشینی امریکا و شکست راهبردی از ایران در بهت فرو رفته است.

وی مدعی شد که کاهش فشارها به ایران اجازه می‌دهد از نیروهای متحد خود، به‌ویژه حزب‌الله، حمایت مالی کند و همچنین روند بازسازی توان نظامی خود را سرعت بخشد.

بن‌یشای در ادامه نوشت: «ایرانی‌ها از استعداد و دانش کمبودی ندارند» و همین موضوع نگرانی تل‌آویو را دوچندان کرده است./مشرق

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار